Активирана минерална вода в жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“

Живот и здраве

Публикувано на 1 Март 2019

Водата е първото, най-предпочитаното и най-общото лечебно средство за тялото. Контактът с водата предизвиква в човешкия организъм механични, химични и термични реакции.

А сега за водата на жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“ – минерална вода, стабилизирана по патентована технология на „Елфи-Тех“- гр. Стара Загора. Това е вода, активирана чрез комплекс от електрохимични въздействия, които я превръщат в уникален биостимулатор – „жива вода“.

Какво е жива вода?

активирана вода

Товa e активирана вода - католит, съдържаща отрицателно заредени йони, характеризираща се като алкална, редуцирана, йонизирана. Живата вода способства за детоксикацията на организма, за оздравяването на болните клетки и за възстановяване на здравите. Активираната вода не само обеззаразява рани и лекува кожни болести, но помага и при инфекциозни и дори някои онкологични заболявания. Това е толкова авангардно заключение, че медицината първоначално не го приема за вярно.


 

Wikipedia за свободните радикали и антиоксидантите. Поради високата им реактивоспособност радикалите се считат за подпомагащи развитието на дегенеративни заболявания и рак. Попаднали в живата клетка те могат да причинят мутации или да увредят ДНК.

А как е сега? – Активираната вода е истинска сензация. При това тази сензация е свързана с небивал успех при прилагане на активираните разтвори в медицината. Има многобройни публикации за излекуване на рани, изгаряния, ангини, екземи. Използва се с успех при широк спектър различни заболявания без връзка помежду им, нито по произход, нито по развитие на патологията.

Навярно широкият спектър несвързани помежду си излекувани болести и всеобщото лекуване на хората, предизвикват в лекарите не научен интерес, а съвсем противоположната реакция – отношение към явлението като несериозно. Поради тази причина, за съжаление, активираните разтвори започнаха пътя си от нулата.

Сега обаче, след значителния технологичен пробив в електрохимията на природната вода, за което принос имат и разработките на „Елфи-Тех“, както и след множество научни публикации от водещи учени от Япония, Китай, Русия и САЩ в областта на водата, това негативно отношение е преодоляно.

Да се спрем на природната минерална вода

При редица заболявания – на стомаха, черния дроб, нарушения в обмяната на веществата, а и много други здравни проблеми, лекарите препоръчват да се пие минерална вода. Не много отдавна курортите с минерална вода са били първото спасение от най- различни страдания.

Но защо бутилираната минерална вода не е толкова ефективна? – Работата не е в евентуалното й фалшифициране. Лечебният ефект на природната минерална вода се дължи не толкова на минералния й състав, колкото на естествените свойства на живата вода. Повечето минерални води са природни активирани разтвори.

Как протича процесът на активация в природата?

В недрата на лечебните извори има минерални пластове с голяма разлика в електродните потенциали и те напълно могат да служат като природни електрохимични активатори. С други думи, земната кора сама произвежда активните съставки, които запазват лечебните си свойства в течение на няколко часа. С това се обяснява фактът, че лечението има резултат в самия курорт, а бутилираната вода няма същия ефект, тъй като активираните разтвори с времето губят лечебните си свойства. Ето откъде е възникнала активираната вода – от самата природа.


 

Wikipedia за балнеолечението. На снимката: Най–горещият гейзер в Европа извира в центъра на Сапарева баня, единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан.

Активираната вода, получена електрохимично на територията на жилищен комплекс „Варна Сити Парк Юг“ отговаря на официалното научно признание, че водата с отрицателен потенциал притежава силни имуностимулиращи, регенериращи и дезинтокционни свойства, което означава, че тя с успех може да се използва за лечение на много заболявания. Тези уникални свойства на водата са потвърдени от извършените биохимични изпитания в престижни задгранични медицински институции.

Накратко ще разкрием тайната на активираната вода.


 

Wikipedia за ултравиолетовите лъчи, ултравиолетовите лъчи, замърсяването на въздуха, радиацията, тютюневия дим, метаболизма, възпалението, митохондрия и левкоцитите.

Способността й да препятства развитието на свободните радикали е в основата на уникалността на активираната вода, получена по технология на „Елфи-Тех“. Тя не само задържа окислителните реакции в организма, като блокира разрушителното въздействие на свободните радикали, но и стимулира изработването от самия организъм на вещества, които пречат на образуването на вредни окислители. Това са вещества като католиза, флавоноидни и други ензими, които под въздействието на водата многократно усилват своето позитивно влияние върху ДНК и защитават клетките от увреждане, което е описано в списание „Биофизична химия“ (Русия) и доказва, че активираната вода, получена по горе споменатата технология, която е в основата на комплекс „Активна вода“ – „Варна Сити Парк Юг“ е ненадминат многофункционален антиоксидант, способен да победи почти всяка болест. И това не е таблетка, въздействаща върху работата на отделен орган, а разтвор, пробуждащ собствените сили на организма, оздравяващ го отвътре. Неслучайно известният физиотерапевт, учен и автор на множество лечебни методики Г. А. Гарбузов (Русия) нарича тази вода „умен разтвор“, способен самостоятелно да разпознае болестните процеси, протичащи в организма и да им окаже лечебно въздействие.

Автор: проф. инж. Жеко Ганев, д.ф.н

Имате ли въпроси?
Позвънете ни: +359 888 810810
Пишете ни: vcp.office@isu.bg

☰ way of payment
 1. Initial deposit payable upon signature to a preliminary agreement.
 2. Balance payment to be made in one of two ways:
  A) Upon issuance of Act 16, at transfer of the ownership;
  B) During construction, where a discount of up to 7.5% is applicable to each amount paid;
 3. We have secured up to 80% preferential mortgage lending to our customers from several Bulgarian banks. Soft loan terms and conditions for Bulgarians employed abroad.

I get it now

Do you have further questions?
Call us on: +359 888 810810
Write to us to: vcp.office@isu.bg

☰ fee of 0,69 bgn/m2

The monthly maintenance fee covers:

 1. All running costs (wages for the staff, consumables, electricity bills for the common parts, lighting in the park, lifts, etc.);
 2. 24 – hour access control at two access points;
 3. Subscription for servicing of the lifts;
 4. Landscaping maintenance of the 25 000 m2 park area;
 5. Cleaning of staircases, stairwells, common parts and green park;
 6. Maintenance of underground parking lot of 20 000 m2;
 7. Video monitoring;
 8. Current maintenance of the installations at the complex;
 9. Current maintenance of the hot mineral water swimming pool;
 10. Lighting of stairwells and corridors;
 11. Lighting of the common parts of the 20 000 m2 park area;
 12. Lighting of the underground parking lot of 640 parking places.
Pricing

The fee is based on the number of square meters specified as “common area” for each individual property.

Example

The fee payable for a two-room apartment of 65,02 m2 will amount to 44,86 BGN/month.

I get it now

Do you have further questions?
Call us on: +359 888 810810
Write to us to: vcp.office@isu.bg

Позвънете ни: 0888 810 810