Реалност, която да изживееш

Апартаменти по мярка – панорамен

Публикувано на 26 Ноември 2018
Овален Деян

Нов поглед към панорамните апартаменти във «Варна сити парк ЮГ». Апартамент в който може по-истински и пълноценно да използваш гореща, лечебна (СПА) вода. Модерно функционално решение – директно преливане на входно в дневно пространство. Движейки се в общо пространство без врати, решаваш всички функции свързани с бита извън съня. При това на една ръка разстояние, без да прекъсваш диалога с друг присъстващ в пространството. Светлина и гледка в целия апартамент.

Към пълният текст

За 22,5 секунди до 12-тия етаж на блок във «Варна сити парк ЮГ»

Монтирани са 4-те асансьора в блок «Гладиола»

Публикувано на 25 Август 2018
2018-08-25

Сигурност и комфорт на придвижване от нивото на подземния паркинг до всеки етаж с швейцарски асансьори - марка «Schindler». Всеки от тях е с 13 спирки и се движи със скорост 1,6 м./сек. За удобство на собствениците и техните гости, кабината на асансьора е със светли размери - широчина 120 см. и дълбочина 140 см.

Към пълният текст

«Варна сити парк ЮГ» - строежът към 16 август 2018

Минерална мазилка по бордовете, полагане на покривна хидроизолация

Публикувано на 17 Август 2018
2018-08-17

Завършваме полагането на минерална мазилка по бордовете на блок «Виола», пред финализиране е и полагането на покривната хидроизолация на същия блок. Положена е замазка върху покривния топлоизолационен пакет на блок «Гладиола».

Към пълният текст

Предсрочно е инсталирана пречиствателната станция за водите от сондажа на «Варна сити парк ЮГ»

пречиствателната станция е монтирана на 12 юни 2018

Публикувано на 17 Юли 2018
2018-07-17

Станцията за физико-химична стабилизация на минералната вода е от последно поколение. Водата е със стабилни физикохимични, микробиологични и антивирусни показатели, без наличие на хлорамини и сероводород, годна за продължителна ежедневна консумация при нулев риск за човешкото здраве. Водата след станцията е с неутрално pH, отрицателен редоксипотенциал, без химически активни компоненти, напълно деконтаминирана, със стабилен физикохимичен състав.

Към пълният текст

«Варна сити парк ЮГ» в средата на месец април 2018

строежът към 18-ти април 2018

Публикувано на 5 Май 2018
18 април 2018

Първи снимки от пречиствателната станция и енергиния център на «Варна сити парк ЮГ». Снимки от най-големия едноетажен подземен паркинг на територията на град Варна. Идеално ослънчени апартаменти и в късния следобед. Снимките са направени на 18-ти април 2018 година между 17:00 и 18:00 часа.

Към пълният текст

«Варна сити парк ЮГ» в средата на месец февруари 2018

строежът към 20 февруари 2018

Публикувано на 26 Февруари 2018
20 февруари

Извършват се довършителни работи във всички сгради. Изграждат се вътрешните преградни стени в апартаментите. Прави се окабеляване по част електро и се монтират тръбни разводки за водопровод, битова и дъждовна канализация и климатизация. В дворната част се работи по изграждане на подпорни стени по границата на имота, по рампите, чрез който се осъществява достъпа до подземния паркинг и по технически помещения към басейна и по конструкцията на самия басейн.

Към пълният текст

Над 10 метра френски прозорци посрещат светлина и топлина с гледка към парка

Тристайни апартаменти с минерална вода, СПА и гледка към Варненското езеро

Публикувано на 31 Януари 2018
Тристаен стандартен

Апартаментите в комплекса са с целогодишна климатизация, СПА във всеки апартамент и минерална вода в чешмите. Жилищният комплекс е с контрол на достъпа (жива охрана) и най-големият частен зелен парк в град Варна на площ от 26 000 кв. м. Ниска месечна такса.

Към пълният текст

История с продължение

Коледно парти 2017

Публикувано на 29 Декември 2017
Коледно парти

Първото Коледно парти във «Варна сити парк» събра много усмихнати деца и собственици на апартаменти в комплекса. Желанието ни да виждаме все повече щастливи съграждани ни ръководи и в новият проект «Варна Сити Парк ЮГ». На 13 октомври 2016 «Варна сити парк» получи разрешение за ползване от ДНСК, днес публикуваме снимки от 22 декември 2017 г. Обслужването на комплекса и Коледното парти са осигурени от инвеститорът на проекта «Варна Сити Парк» ЕАД, част от групата на «Интерсервиз Узунови» АД.

Към пълният текст

11 метра френски прозорци посрещат светлина и топлина в три стаи

Тристайни апартаменти с минерална вода и СПА

Публикувано на 15 Ноември 2017
Тристаен юг-запад

Апартаментите в комплекса са с целогодишна климатизация, СПА във всеки апартамент и минерална вода в чешмите. Жилищният комплекс е с контрол на достъпа (жива охрана) и най-големият частен зелен парк в град Варна на площ от 26 000 кв. м. Ниска месечна такса.

Към пълният текст

Специални условия за собствениците

Довършителни работи

Публикувано на 2 Ноември 2017
Довършителните работи

Намирането на качествени и съвестни майстори, контролът, необходимото ограмотяване с познания за строителните материали, пресмятането на обемите им и т.н. са досадна работа! Довършителните работи по новият апартамент във «Варна сити парк ЮГ» могат да се извършат от проверени от нашия екип компании. Специално за собственици на апартамент в комплекса. Услугата се предоставя само при изявено желание.

Към пълният текст

Собствена автобусна линия за собствениците на апартаменти във «Варна сити парк ЮГ»

Транспорт за максимален комфорт

Публикувано на 26 Октомври 2017
Транспорт

Първа спирка «Варна сити парк ЮГ»! Следвайки принципът да поставяме човека в центъра на всичко, осигурихме частна автобусна линия за собствениците на апартаменти във «Варна сити парк ЮГ». В статията може да намерите информация за маршрут, разписание, цена и карта. Автобусът ще има и спирки по желание, попадащи в посоченият маршрут.

Към пълният текст

«Варна сити парк ЮГ» в началото на месец октомври 2017

Строежът към 9 октомври 2017

Публикувано на 11 Октомври 2017
4-ти октомври 2017 Снимки на сторежа

Публикуваме актуална информация за състоянието на обекта и процеса на строителство. «Варна сити парк ЮГ» е първият жилищен комплекс в България със собствен геотермален източник. Снимките са от 4-ти и 5-ти октомври 2017

Към пълният текст

Двустайни апартаменти любуващи се на изгрев и залез

минерална гореща вода в баните (спа) и питейна минерална вода в чешмите

Публикувано на 6 Октомври 2017
Двустаен изток-запад

Апартаментите в комплекса са с целогодишна климатизация, СПА във всеки апартамент и минерална вода в чешмите. Жилищният комплекс е с контрол на достъпа (жива охрана) и най-големият частен зелен парк в град Варна на площ от 26 000 кв. м. Ниска месечна такса.

Към пълният текст

Вратите са отворени

Виртуална реалност е достъпна за всеки гост на «Варна сити парк ЮГ»

Публикувано на 24 Септември 2017
VR

Реалността е винаги за предпочитане пред чертежи и изображения. Заповядайте в офиса на «Варна сити парк ЮГ», за да се разходите в наш апартамент. Жилищата са проектирани във реалните си размери. Погледнете през терасата към вътрешният парк на комплекса, преценете отдалечеността на отсрещната сграда, надникнете от лоджията към прекрасното езеро на Варна и усетете пространството на стаите през собствените си очи. Намерете сами отговорите на редица въпроси ;)

Към пълният текст

Тристайни апартаменти с три изложения

Термоминерална гореща вода в баните (СПА) и питейна минерална вода в чешмите

Публикувано на 8 Септември 2017
Тристаен изток-запад-юг

Над 13 метра френски прозорци* и остъклени врати разкриват 180 градусова панорамна гледка към Варненското езеро и гористата височина формираща нос Галата. Апартаменти, в които може да се радваш на изгрева, залеза и слънчевият юг. Термоминерална 48°C вода в баните - СПА за всеки и кристално чиста минерална вода в чешмите осигуряват комфорт и спестяват редица месечни разходи с до 40%.

Към пълният текст

Строежът на «Варна сити парк ЮГ» оформи междублоковата част от парка

Строежът към 1-ви септември 2017 г.

Публикувано на 4 Септември 2017
1 септември 2017

Публикуваме няколко снимки, уловени от камерите, наблюдаващи 24 часа проекта. В широката си част междублоковото пространство достига 75 метра.

Към пълният текст

Здраве, живот и дълголетие

Активна (катионна) вода във всеки апартамент на «Варна сити парк ЮГ»

Публикувано на 4 Август 2017
Активна вода

«Варна сити парк ЮГ» получава активна (катионна) вода чрез физико-химична стабилизация, посредством окисление с озон и редукция със зеолит. Добиваната от собствен сондаж минерална алкална, сероводородна вода се обработва в пречиствателна станция от 5-то поколение. Третираната вода, подавана за битови нужди е активна (катионна) вода, чийто окислително-възстановителен потенциал (ОВП) е 30 ÷ 50 mV и е максимално близък до ОВП на човешкия организъм. Активната (катионна) вода помага на организма да запази дълго своите резерви без да ги изразходва напразно, забавяйки процеса на стареене. Със своите уникални свойства тя е най-силното средство против свободните радикали – главния враг на човека.

Към пълният текст

Строежът изпреварва сроковете

Актуални снимки от 4-ти юли 2017 и видео от 20-ти юни

Публикувано на 5 Юли 2017
Строеж юни 2017

Завършен е грубият строеж на подземния паркинг. Работи се по рампите за достъп към него в източната и западната част на имота.

Към пълният текст

Как поддържаме нашите жилищни комплекси

«Варна сити парк» след въвеждане в експлоатация

Публикувано на 7 Юни 2017
Варна сити парк

Близо година след завършването си, нашият пръв «градски парк» ни върна в романтичното си настроение. Публикуваме фотографии направени в края на месец май 2017. Желаем да споделим радостта си от нашите усилия да превърнем това градско парче земя в място за живеене, обгрижвано със същото желание от новите си собственици както и от нас.

Към пълният текст

Строителният процес през месец май

Качествено строителство във «Варна сити парк ЮГ»

Публикувано на 2 Юни 2017
Строеж май 2017

Завършени са фундаментите на четирите сгради, подовата плоча на подземния паркинг и бетоновите работи по най-големия частен подземен паркинг в града с над 660 паркоместа. Оформена е парковата зона в междублоковото пространство.

Към пълният текст

Открихме топлата вода :-)

Гореща минерална вода на 1960-тия метър

Публикувано на 21 Май 2017
Сондажа е завършен

Инвестицията в зелено и екологично чисто бъдеще на град Варна е успешна! Собствениците на апартаменти във Варна сити парк ЮГ получават това, което им е обещано. Сондажът завърши, водата е факт!

Към пълният текст

Среща със студенти от «Икономически университет — Варна» на строителната площадка

Сред академичните среди

Публикувано на 11 Април 2017
Среща със студенти

По инициатива на студенти от катедра «Икономика и управление на строителството» в «Икономически университет — Варна» се осъществи посещение на строителната площадка на «Варна Сити Парк Юг». Срещата бе осъществена на 24 март 2017 г. със съдействието на техен преподавател — Гл. ас. д-р Анна Господинова и Доц. д-р Божидар Чапаров.

Към пълният текст

Имате ли въпроси?
Позвънете ни: +359 888 810810
Пишете ни: vcp.office@isu.bg

☰ way of payment
 1. Initial deposit payable upon signature to a preliminary agreement.
 2. Balance payment to be made in one of two ways:
  A) Upon issuance of Act 16, at transfer of the ownership;
  B) During construction, where a discount of up to 7.5% is applicable to each amount paid;
 3. We have secured up to 80% preferential mortgage lending to our customers from several Bulgarian banks. Soft loan terms and conditions for Bulgarians employed abroad.

I get it now

Do you have further questions?
Call us on: +359 888 810810
Write to us to: vcp.office@isu.bg

☰ fee of 0,69 bgn/m2

The monthly maintenance fee covers:

 1. All running costs (wages for the staff, consumables, electricity bills for the common parts, lighting in the park, lifts, etc.);
 2. 24 – hour access control at two access points;
 3. Subscription for servicing of the lifts;
 4. Landscaping maintenance of the 25 000 m2 park area;
 5. Cleaning of staircases, stairwells, common parts and green park;
 6. Maintenance of underground parking lot of 20 000 m2;
 7. Video monitoring;
 8. Current maintenance of the installations at the complex;
 9. Current maintenance of the hot mineral water swimming pool;
 10. Lighting of stairwells and corridors;
 11. Lighting of the common parts of the 20 000 m2 park area;
 12. Lighting of the underground parking lot of 640 parking places.
Pricing

The fee is based on the number of square meters specified as “common area” for each individual property.

Example

The fee payable for a two-room apartment of 65,02 m2 will amount to 44,86 BGN/month.

I get it now

Do you have further questions?
Call us on: +359 888 810810
Write to us to: vcp.office@isu.bg

Позвънете ни: 0888 810 810